denta22 lice_1 lice_2 lice_55
 • Промоција
 • Партнери
 • ОртоДентаЕс
 • Хијалуронски филери

    Хијалуронски филери – нехируршка потполно безболна естетска корекција на усни, пополнување
   /
  • Промоција
 • Импланти

   /
  • Промоција
 • PRP

  PRP – со секој третман за лице добивате бесплатен третман врат.
   /
  • Промоција
 • Дентаес

  Дентаес Промоции  
   /
  • Промоција

Хијалуронски филери

 

Хијалуронски филери – нехируршка потполно безболна естетска корекција на усни, пополнување на бразди во лицевата регија како и моделирање на целото лице

 

 

Знаете ли што се хијалуронските филери?

Тоа е нешто совршено. Нешто со кое безболно, безопасно, моментално и веднаш очигледно е возможно да се подмладите.

 

КАКО ДЕЛУВААТ ХИЈАЛУРОНСКИТЕ ФИЛЕРИ?

Хијалуронските филери ги пополнуваат брчките, се елиминираат темни сенки и подочници, враќајки го волуменот, едрината и контурите на лицето, служат за зголемување на усни, корекција на асиметрични усни, нехируршка ринопластика,т.е. корегирање на несовршености на носот итн.И не само да го подмладат лицето, туку можат да ја подмладат и интимната регија, а тој вид интервенција станува се попопуларен во светот и кај нас.

Филерите се вбризгуваат во саканата регија и тука остануваат околу 9-12 месеци со тоа што со секое следно ставање на филерот неговиот ефект трае се подолго.После 2-3 интервенции а филерите остануваат во кожата и по 2-3 години, па потребата од нивно повторување се повеќе се намалува.

 

ЗДРАВО И БЕЗБОЛНО

Се прашуватекако е возможно внесување на некое страно тело да е безопасно?

Да, возможно е.Хијалуронската киселина природно се наоѓа во нашата кожа.Нашиот организам постојано ја создава, иако со текот на годините се помалку и помалку. Синтетичката хијалуронска киселина денес се произведува да е речиси идентична на нашата природна хијалуронска киселина, па затоа оваа интервенција во голема мера е безбедна.

 

ШТО МОЖЕМЕ ДА ПОСТИГНЕМЕ СО ФИЛЕРИТЕ?

 

 • ПОПОЛНУВАЊЕ НА УСНИ, АСИМЕТРИЈА НА УСНИ, ПОДИГНУВАЊЕ НА АГЛИ НА УСНИ

                                                                              Пред

                             1

                                                                      Потоа

                   2

 

 • ПОПОЛНУВАЊЕ НА БРАЗДИТЕ НАД И ПОД УСНИТЕ (ПУШАЧКИ БРАЗДИ)

                                                                   Пред

                    3

                                                                   Потоа

                      6

 

 • ДА СЕ ПОПОЛНАТ НАЗОЛАБИЈАЛНИТЕ БРАЗДИ (тоа се браздите кои се спуштаат од коренот на носот до усните)
 • ДА СЕ ПОДОБРАТ МАРИОНЕТИ (брчки настанати како мали загради кои се спуштаат од аглите на усните)

                                                                    Пред

                    4

                                                                   Потоа

                    5

 

 • ЗГОЛЕМУВАЊЕ И МОДЕЛИРАЊЕ НА ЈАГОДИЦИ
 • ПОПОЛНУВАЊЕ НА ОБРАЗИ

                                                                    Пред

                     7

                                                                   Потоа

                    8

 

 • НЕХИРУРШКА КОРЕКЦИЈА НА НОСОТ

 

                            Пред                                                     Потоа

        12           11

 

 

 • ПОПОЛНУВАЊЕ НА БРАЗДИ НА ЧЕЛО И ПОМЕЃУ ВЕЃИ
 • ПОПОЛНУВАЊЕ НА БРАЗДИ НА ВРАТ
 • ПОПОЛНУВАЊЕ НА БРАЗДИ НА ДЕКОЛТЕ
 • ПОПОЛНУВАЊЕ НА БОРИ ОКОЛУ ОЧИТЕ-CROW’S FEET
 • РЕГЕНЕРАЦИЈА НА ДЛАНКИ
 • ЗАТЕГНУВАЊЕ НА ВИЛИЧНАТА РЕГИЈА
 • ПОПОЛНУВАЊЕ НА ЛУЗНИ ОД АКНИ

 

КОЈ ХИЈАЛУРОНСКИ ФИЛЕР ДА ГО ОДБЕРАМ?

Во поликлиника ДЕНТА ЕСТЕТИКА ТИМ ги користиме хијалуронските филери STYLAGE кои ги произведува Vivacy, реномиран француски бренд познат ширум светот.

STYLAGE хијалуронските филерите се единствени 100% безбедни филери на пазарот. Покрај подмладувањето тие прават и нешто корисни за нашата кожа. Содржат додатоци кои стимулираат природната колагенеза и се продолжува трајноста на филерот во ткивото и најмногу од се реакциите на воспаление после вбризгувањето се минимални заради присуството на манитол како антиоксиданс

За нашите пациенти секогаш се грижиме да им понудиме сигурен и безбеден третман во полето на естетската медицина, во полето на дермални филери – Stylage од лабараторијата Vivacy во Франција, единствениот филер во Македонија збогатен со антиоксиданс.

Благодарение на патентираната и единствена IPN технологија, Stylage филерот овозможува достигнување на природни и сигурни естетски резултати кои траат 12 и повеќе месеци.

 

***Обратете се кај нашиот тим за бесплатна консултација или закажете си термин и искористете си ја специјалната промоција на апликација на филер која важи само за време на едукација на доктори на 18 и 19 Март при што добивате попуст од 40%. Или побарајте бесплатна консултација за апликација на BOTOX и искористете попуст од 50% за време на едукација на доктори на 20 Март***

 

Пробајте хијалуронски филер кој ќе ги исполни сите Ваши очекувања.

 

                                                              15

 

 

The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere