denta22 lice_1 lice_2 lice_55

Едукација за доктори

Бидејќи едукацијата станува едно од нашите најважни полиња за работа го оформивме едукативниот центар и веледрогерија ОртоДента ЕС. Преку неа организираме редовно едукации не тема:
o   Ортодонција, во соработка со нашиот партнер Ормко
o   Фацијална естетика, во соработка со нашиот партнер Медика естетика
                      
Нашите курсеви до сега ги поминале голем број на стоматолози но и доктори од други области како што се дерматолозите.

kursdeamon2.jpgkursdeamon7.jpgkursdeamon10.jpgkursdeamon9.jpgkursdeamon8.jpgkursdeamon4.jpgkursdeamon6.jpgkursdeamon1.jpgkursdeamon3.jpgkursdeamon5.jpg

 
  Ве молиме доколку сте заинтересирани за нашите курсеви да ја пополните следниот контакт    формулар за да можеме да ве контактираме.

Промоции

mezonitipromocija

implantipromocija

prppromocija

 

The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere