denta22 lice_1 lice_2 lice_55

Парадентологија

Решавање на гингивити – воспаление на гингивата и парадентопатија – решавање со корситење на ултразвук и ласерска терапија, јонто и јоно фореза на витамин ц, антибиотски раствори и користење на посебни парадонтални и немедакеметозн лекувања како и ласер терапија.

paradentopatijaВо Дента ЕС имате можност да купите пакет за трудници и мали деца. Како гравидарниот гингивит за време на бременост е една од честите појави со која се справува една трудница, со редовна посета на стоматолог и редовна грижа од почетокот на бременоста до породот, аспектирајќи го интердисциплинарниот пристап стоматолог, гинеколг, педијатар, дека после 12та недела е дозволен секаков третман со цел за подобро зачувување на оралното здравје на бремената жена. Оралното задравје на една бремена жена е многу значајно зошто во литературата се повеќе се споменуваат и проблемите кои ги имаат истите, а потекнуваат од оралната средина, како предвремено родени деца и спонтани абортуси кои може да се предизвикаат од минувањето на токсините од оралните фокуси низ плацентарната врска.

Не само за време на бременоста, туку и после породувањето, во Дента- ЕС може да добиете совети и за понатаму, кога да го донесете вашето дете за прв пат на стоматолог, како да ги миете новоизникнатите заби, каква четка и каква паста да употребувате, новите совремни концепти за употреба на флуоридите и слично.

Хомеопатија

Пациентите кои се лекуваат со алтернатива како хомеопатија, потребно е да на почетокот на третманот во Дента- Ес да го напоменат својот став во однос на хомеопатскиот пристап. Во Дента- ЕС има доволно обучен персонал кој ќе ве посоветува или соодветно испочитува советот за терапиај даден од матичнит хомеопат.

Промоции

mezonitipromocija

implantipromocija

prppromocija

 

The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere