denta22 lice_1 lice_2 lice_55

Импланти

 

Вградување импланти

Поради тоа што вградувавње на импланти е честа појава во денешно време, луѓето мислат дека сите импланти се исти, а тоа воопшто не е така. Затоа, ние во Дента ЕС употребуваме само високо квалитетни – италијански импланти со кои добивате сертификат и гараниција за квалитет на производот. Имплантологијата ја работиме со современа апаратура специјално намената за поставување на имплантати и со современи производи со подобрени својства за подобро и поцврсто вградување во коската

 

Освен со класична метода во Дента ЕС можете да ги направите и со примена на ласер. Процедурата е помалку болна, раната не крвари и не се шие, а постоперативниот тек е без болки и отоци.

 

implantologija2 implantologija

 

Синус лифтинг

 

Или подигнување на многу спуштен горновиличен синус е ситуација која се решава на два начина; или со специјални мини импланти кои влегуваат доволно длабоко во ткивото за да не го оштетиме синусот или со интервенција со која се подига синусната шуплина.

 

 

The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere